Rakennusala

Tervetuloa InfraFourin rakennusalan henkilöstövuokrauksen pariin! Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, joka tarjoaa joustavia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille. Meidän avullamme löydät nopeasti ja helposti tarvitsemasi työvoiman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

YRITYSASIAKKAALLE

Meillä on käytössämme laaja verkosto ammattitaitoisia rakennusalan osaajia, joten voimme nopeasti löytää yrityksellesi sopivan työntekijän tai työporukan.

TYÖNHAKIJALLE

Voimme tarjota työnhakijalle laajan valikoiman erilaisia rakennusalan työmahdollisuuksia, ammattitaitoisen henkilöstön tukemaan työskentelyä sekä mahdollisuuden kehittyä alalla

AVOIMET TYÖPAIKAT

Meillä on jatkuvasti tarjolla avoimia työpaikkoja rakennusalan ammattilaisille.  Meillä on avoinna useita työpaikkoja rakennusalan eri osa-alueilla. Löydä unelmiesi työpaikka kanssamme!

HENKILÖSTÖPALVELUT RAKENNUSALALLE.

Rakennussiivooja

rakennusmies

haalaustyöntekijä

laatoittaja

purkutyöntekijä

liikenteenohjaaja

tulityövahti

LASKUTUS

Haluatko laskuttaa kevytyrittäjänä? Se onnistuu meillä!

Yhteydenotto

Olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Avoimet Työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia rakennusalalle. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä eri rakennusalan ammattilaisille. Jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja haluat kehittää osaamistasi, me voimme auttaa sinua eteenpäin urallasi. Täytä hakemus avoimiin työpaikkoihimme ja liity mukaan rakennusalan ammattilaisten joukkoon!

\

Rakennusapumiehiä pääkaupunkiseudulle

5 KplUusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

\

Kivityöntekijä pääkaupunkiseudulle

3 Kpl – Espoo, Helsinki, Kirkkonummi…

\

Laatoittajia pääkaupunkiseudulle

5 Kpl – Espoo, Helsinki, Vantaa…

\

C-kortillinen kuljettaja Vantaalle

2 Kpl – Espoo, Helsinki, Vantaa…

Yhteystiedot

InfraFour Oy

3222607-1
Kutomotie 2, 5 krs, 00380 Helsinki

 

Verkkolaskutusosoite

003732226071
Operaattori: Apix Messaging Oy

0400 373 044

simo.ruottunen@infrafour.fi