InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Putkitustaitoinen maanrakentaja Espooseen

Espoo, Helsinki, Kauniainen
Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 07.04.2024 - Haku päättyy: 27.04.2024

Haemme maanrakennustyöntekijää / perähenkilöä saneerauskohteeseen

Etsimme reipasta maanrakentajia / kaivinkoneen perähenkilöä. Tehtävänkuva on laaja ja se voi pitää sisällään esimerkiksi piirrustusten lukua, taso- ja putkilaserin käyttöä, sekä esimerkiksi betoniputkitusta. Työmaalla tehdään paljon erilaisia putkituksia. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta jos vain oma asenne on kunnossa! 

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä.
Aikaisempi kokemus maanrakennustöistä tai rakennustöistä ylipäätään katsotaan vahvasti eduksi. Oma auto on hakijalle eduksi. 
Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä suomen kielen osaamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat mahdollisimman pian ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:

Simo Ruottunen 0400 373 044 tai simo.ruottunen@infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!


InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa