InfraFour_infr4_logo

Yrityksille

Monipuoliset palvelut yritysasiakkaille

InfraFour syntyi vastaamaan kasvavaan tarpeeseen tarjota ensiluokkaista henkilöstöpalvelua maan- ja vesirakennusalan yrityksille sekä ammattilaisille. Yritys toimii välittäjänä näiden kahden ryhmän välillä, tarjoten luotettavat puitteet ja työympäristöt ammattilaisille ja varmistaen korkeatasoisen palvelun asiakkaille.

Meidän juuret ovat Vihdissä ja olemme onnistuneet laajentumaan nopeasti koko Uudenmaan alueelle. Tulevaisuudessa haluamme kasvaa entisestään ja levittäytyä myös Uudenmaan ulkopuolelle.

Painotamme ammattiylpeyttä yhtenä tärkeimmistä arvoistamme, mikä johtaa asiakkaiden sekä työntekijöiden tyytyväisyyteen. Yrityksemme arvostaa työntekijöitä, jotka toimivat ammattimaisesti ja ovat kiinnostuneita alasta, koska nämä ovat merkityksellisiä paitsi meille niin myös yritykselle, jossa he työskentelevät.

Välitämme ammattilaisia

INFR4 tarjoaa työnantajalle työntekijöitä haastattelun ja työmaatyöskentelyn perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki työntekijät ovat työskennelleet INFR4:in omalla työmaalla ennen kuin heitä tarjotaan asiakasyritysten työntekijöiksi. Tällä tavoin toimimalla INFR4 tuntee työntekijän osaamisalueet ja voi taata hänen ammattitaitonsa.

Pitkät asiakassuhteet

Me InfraFourilla olemme vahvasti sitoutuneet asiakaslähtöiseen toimintaan, joka ottaa huomioon niin työnantajan kuin työntekijän tarpeet. Haluamme pysyä ajan tasalla alan jatkuvasta kehityksestä ja vastata tarpeisiin laajenevalla toimialueellamme.

InfraFourin toimintatapa perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja luotettavuuteen, mikä auttaa meitä rakentamaan kestävät suhteet niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin kanssa. Tämän lisäksi meillä on laaja kokemus henkilöstöpalvelualalta, joka auttaa meitä ymmärtämään alan haasteet ja parhaat puolet. Tavoitteenamme on löytää hyviä tekijöitä asiakkaillemme ja pitää huolta tekijöistämme, jotta hommat sujuvat niin kuin pitääkin.

Ota yhteyttä

Millaisia osaajia yrityksesi tarvitsee?

Me toimitamme ammattilaisia yrityksesi tarpeisiin. Lue lisää palveluistamme yrityksille tai ota yhteyttä