InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Pyöräalustaiseen kaivinkoneeseen kuljettaja

Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Vantaa
Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 07.04.2024 - Haku päättyy: 04.05.2024

Pyöräalustaiseen kaivinkoneeseen kuljettaja Uudellemaalle

Haemme ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia Uudellamaalla sijaitseviin työkohteisiin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, missä tulet työskentelemään, sillä kohteita on useampia. Kyseessä on kaikkea infra-alan maanrakentamista. Pääset itse kertomaan minkälaisissa työtehtävissä viihdyt parhaiten!


Mitä odotamme?

Edellytämme aikaisempaa kokemusta pyöräalustaisen kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitset voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme, että sinulta löytyy hyvä asenne sekä reipas ote työhön.
Kaikissa kaivinkoneissa ei ole koneohjausjärjestelmää käytössä, eli jos et ole käyttänyt sitä, se ei ole este. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:
Simo Ruottunen
0400 373 044

simo.ruottunen@infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

infrafour.fi

Hae paikkaa