InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Kaivinkoneenkuljettajaksi kuitukaapelitöihin

Espoo, Helsinki, Vantaa
Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 07.04.2024 - Haku päättyy: 27.04.2024

Kuitukaapelitöihin erikoistunut asiakkaamme etsii ammattitaitoisia kaivinkoneenkuljettajia Uudellemaalle maanrakennus- ja infrakohteisiin. Työt alkavat huhtikuussa 2024.

Päätehtäviin kuuluu perusteelliset kaivuutyöt, jotta päästään tekemään kaapelin vetoa, asennuksia ja mikroputkihommia. Työkoneet ovat 6-8 tonnisia kaivinkoneita. Etsimme kuskeja tällä hetkellä sekä tela-alustaisiin että pyöräalustaisiin kaivinkoneisiin. Kohteita on pääosin pääkaupunkiseudulla Vantaalla ja Espoossa ja ne vaihtuvat sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta jos vain oma asenne on kunnossa! 

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä. 

Aikaisempi kokemus kuitukaapelitöistä tai yleisesti maanrakennustöistä katsotaan vahvasti eduksi. Jos osaat lukea työmaapiirrustuksia olisi siitä myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä suomen kielen osaamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Hakijan on mahdollista rekrytoitua suoraan yrityksen kirjoille.

Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä huhtikuussa ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 28.04.2024

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti :

Simo Ruottunen

0400 373 044

simo.ruottunen@infrafour.fi

infrafour.fi

Hae paikkaa