InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Kaivinkoneenkuljettajaksi Hämeenlinnaan

Hämeenlinna, Riihimäki
Määräaikainen, Kokoaikainen
Julkaistu: 19.05.2024 - Haku päättyy: 08.06.2024

Kuitukaapeli ja sähkö- tai televerkkoasennuksiin erikoistunut asiakkaamme etsii innokkasta ja ahkeraa kaivinkoneenkuljettajaa, joka ei pelkää hypätä myös monttuun lapionvarteen. Työmaina maanrakennus- ja infrakohteita. Työt alkavat toukokuussa 2024.

Työnantaja mahdollistaa majoituksen tarvittaessa, joten tämä homma sopii myös reissutyöntekijöille.

Päätehtäviin kuuluu kaapelin vetoa, asennuksia ja mikroputkihommia. Kohteita on ympäri Kanta-Hämeen, mutta alkuun pääosin Hämeenlinnan alueella ja ne vaihtuvat sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta, jos vain oma asenne on kunnossa! 

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä. Katutyökortti katsotaan eduksesi.

Aikaisempi kokemus kuitukaapelitöistä tai yleisesti maanrakennustöistä katsotaan vahvasti eduksi. Jos osaat lukea työmaapiirrustuksia olisi siitä myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä suomen kielen osaamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle määräaikaisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. 
Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat heti sopivan henkilön  löydyttyä Huhtikuussa ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:
Kim Tuovinen
040 153 8108
kim.tuovinen@infrafour.fi

infrafour.fi

Hae paikkaa