InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Putkitustaitoinen maanrakentaja Kirkkonummi

Espoo, Kirkkonummi, Siuntio
Määräaikainen, Kokoaikainen
Julkaistu: 17.07.2024 - Haku päättyy: 27.07.2024

Haemme maanrakennustyöntekijää / perämiestä Kirkkonummella sijaitsevaan kohteeseen

Etsimme reipasta maanrakentajia / kaivinkoneen perämiestä. Tehtävänkuva on laaja ja se pitää sisällään esimerkiksi pirrustusten lukua, taso- ja putkilaserin käyttöä, sekä putkitusta. Työmaana toimii katusaneerauskohde. Kyseisessä kohteessa asennetaan 600 mm betoniputkea, joten isomman betoniputken asentamisesta olisi hyvä olla kokemusta.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksesi.

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä.
Aikaisempi kokemus maanrakennustöistä tai rakennustöistä ylipäätään katsotaan vahvasti eduksi. Myös tieturvallisuuskortti, sekä oma auto on hakijalle eduksi. 
Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä suomen kielen osaamista ja laserinkäyttötaitoa, sekä aikaisempaa kokemusta putkien asentamisesta. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle määräaikaisen työsuhteen. Työt alkavat heinäkuun lopulla. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?


Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:

Kim Tuovinen 040 153 8108 tai kim.tuovinen@infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!


InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa