InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

3D-osaajia kaivinkoneenkuljettajiksi

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Porvoo, Sipoo
Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 14.04.2024 - Haku päättyy: 04.05.2024

Haemme 3D-koneohjausjärjestelmän osaavia kaivinkoneenkuljettajia pääkaupunkiseudulle

Onko sinulle Novatronin tai Leican 3D-koneohjaus tuttu juttu? Oletko päässyt käyttämään isoja tela-alustaisia kaivinkoneita? 

Mikäli tunnistat itsesi niin paikkaa kannattaa ehdottomasti hakea! 

Työtehtävässä pärjätessäsi sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta kaivinkoneista, sekä 3D-koneohjauksesta. Sinun tulisi kyetä tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. Työmaita on ympäri pääkaupunkiseudun. 

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:

Simo Ruottunen

0400 373 044

simo.ruottunen@infrafour.fi

infrafour.fi

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa