InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Apumieheksi maanrakennusalalle

Espoo, Helsinki, Vantaa
Määräaikainen, Kokoaikainen
Julkaistu: 14.04.2024 - Haku päättyy: 18.05.2024

Etsimme apumiehiä pääkaupunkiseudulla oleviin projekteihin

Etsimme reippaita maanrakentajia / työmaalogistiikan taitajia.Tehtävänkuva voi olla hyvinkin laaja ja se voi pitää sisällään esimerkiksi työmaan yleistä järjestelyä, aitojen siirtoa, pumppauksia, kramerilla / pyöräkuormaajalla ajoa, raivausta ja yleistä siivousta ja työmaan ylläpitoa.

Kaikissa työtehtävissä ei tarvita aikaisempaa kokemusta maanrakennusalasta vaan hyvä asenne ja ripeä ote töihin voi riittää. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta jos vain oma asenne on kunnossa! 

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä.

Aikaisempi kokemus maanrakennustöistä tai rakennustöistä ylipäätään katsotaan vahvasti eduksi. Myös tieturvallisuuskortti, sekä oma auto on hakijalle eduksi. 

Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä jonkunlaista suomen kielen osaamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle määräaikaisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat keväällä 2024 ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti :

Simo Ruottunen

simo.ruottunen@infrafour.fi

infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa