InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Perämieheksi kuitukaapelitöihin

Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 07.04.2024 - Haku päättyy: 28.04.2024

Kuitukaapelitöihin erikoistunut asiakkaamme etsii innokkaita ja ahkeria perämiehiä Uudellemaalle maanrakennus- ja infrakohteisiin. Työt alkavat huhtikuussa 2024.

Päätehtäviin kuuluu kaapelin vetoa, asennuksia ja mikroputkihommia. Lapio tulee olemaan kädessä paljon, joten fyysistä työtä ei saa pelätä vaan työhön pitää tarttua hyvällä asenteella! Kohteita on ympäri Uudenmaan ja ne vaihtuvat sitä mukaan kun niitä saadaan valmiiksi. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta, jos vain oma asenne on kunnossa! 

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tieturvakorttia sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä. Katutyökortti katsotaan eduksesi.

Aikaisempi kokemus kuitukaapelitöistä tai yleisesti maanrakennustöistä katsotaan vahvasti eduksi. Jos osaat lukea työmaapiirrustuksia olisi siitä myös hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä suomen kielen osaamista. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. 
Tarjoamme myös mahdollisesti työauton, jolla kuljetaan työparin kanssa kohteisiin.
Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:
Simo Ruottunen
0400 373 044
simo.ruottunen@infrafour.fi

infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa