InfraFour_infr4_logo

Työpaikan esittely

Koneenkuljettajaksi maalämpötöihin

Espoo, Helsinki, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Vantaa
Vakituinen, Kokoaikainen
Julkaistu: 14.04.2024 - Haku päättyy: 11.05.2024

Kaivinkoneenkuljettaja pääkaupunkiseudulle

Haemme ammattitaitoista kaivinkoneenkuljettajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin. Halli sijaitsee Vantaalla josta työpäivä usein aloitetaan ja työmaita on ympäri pääkaupunkiseudun. 

Työkoneina on pääosin 28 kobelco. Työpäivät ovat ma-pe välillä ja työpäivien pituus voi vaihdella. Työpäiväsi koostuu työmaiden kaivamisesta auki sekä peittelyistä.

Mitä odotamme?

Edellytämme aikaisempaa kokemusta tela-alustaisen kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä ja mielellään pyöräkuormaajaan käytöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn työmailla. Tehtävässä tarvitset voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme, että sinulta löytyy hyvä asenne sekä reipas ote työhön.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen ja ympärivuotisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä rohkeasti:
Simo Ruottunen
0400 373 044
simo.ruottunen@infrafour.fi

infrafour.fi

Soita tai laita viestiä!

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.

Hae paikkaa